Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Silvergate CEO’su Bitcoin (BTC) İçin Umutlu: “Her Zaman Alıcı Bulunur”

Dijital varlık odaklı yatırım bankası Silvergate’in CEO’su Alan Lane, Bitcoin’in (BTC) diğer kripto para birimlerinden ayrı bir konumda olduğunu ve her zaman alıcı bulacağını söyledi.

Silvergate CEO’su, Oppenheimer Blockchain & Dijital Varlıklar Zirvesi sırasında verdiği demeçte diğer kripto para birimlerine kıyasla Bitcoin’in daima alıcı bulacağını ve daha eşsiz bir konuma sahip olduğunu belirtti. Piyasalarda FTX iflası ile başlayan kaos ortamının uzun vadeli düşünüldüğünde Bitcoin’e herhangi bir negatif etkisi olmayacağını belirten CEO, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’in her şeyden ayrı olduğunu düşünüyorum ve bu durum fiyatın ne kadar iyi dayandığından ve hala Bitcoin’e karşı borç verdiğimiz aktif bir SEN kaldıraç defterine sahip olduğumuz gerçeğinden anlaşılıyor. Özellikle Bitcoin için her zaman alıcılar vardır. Önceki döngülerde olduğu gibi bunu da atlatacağız ve sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kısa vadeli gidişatın kötü görünmesinden endişelenmediklerini dile getiren Lane, sektör oyuncularının hatalarına da değindi. En büyük hatalardan biri olarak özellikle borsaların kendi ürettikleri tokenları teminat olarak gösterip kaldıraçlı işlem yapması olarak öne sürüldü.

Silvergate’in yaptığı şey bu değil. Biz ABD doları temin ediyoruz. Şirketimiz, üçüncü çeyrekte 300 milyon dolarlık ödenmemiş Bitcoin teminatlı kredinin yaklaşık 770 milyon dolarlık kısmını Bitcoin ile destekledi. Bu yüzden bu portföy özelinde çok güvende hissediyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!