Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Simon Peters Bitcoin’de 10.000 Dolar İçin Tarih Verdi

Birçok analist Bitcoin fiyatının 10.000 doların üstüne çıkacağını düşünse de çok azı net bir tarih verebiliyor. Özellikle kripto para piyasalarının dalgalı yapısı ve her an her şeyin olabilme olasılığı, analistlerin tahmin yapmalarını zorlaştırıyor.

Bitcoin’de 10.000 Dolar Fiyatı Görülecek Mi?

Buna rağmen eToro kripto para borsasının analistlerinden Simon Peters, yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajında Bitcoin’in önümüzdeki hafta içerisinde fiyatına 1.000 dolar daha ekleyerek 10.000 doların üzerine çıkacağını düşünüyor. Peters, Mayıs ayında gerçekleşecek olan Bitcoin Halving öncesi BTC’de 10.000 doların görüleceğinde iddialı:

“Biz Bitcoin’in Halving öncesinde 10.000 doların üstüne çıkacağını düşünüyoruz. Halving’in kendisi fiyatı yükseltme etkisine sahip olsa da Bitcoin boğaları o tarihe kadar beklememe kararı almış gibi görünüyorlar.”

ABD ekonomisinin parasal genişleme konusunda benzer bir politika izlediği müddetçe Bitcoin fiyatında uzun vadeli yükselişin devam edeceğini belirten analist, 19.000 doların bile görülebileceğini düşünüyor. Analiste göre 19.000 doların gelmesi için ise yatırımcıların BTC’yi güvenli liman olarak görmeleri gerekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment