Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paribu’nun HOT Hacmi Binance’i Geçti!

Yerli kripto para camiasının en sevdiği koinlerden biri olan Holochain (HOT) hızla yükseliyor. Bu sırada özellikle Paribu’daki işlem hacmi dikkat çekiyor.

88 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 60.kripto para olan HOT geçtiğimiz son 24 saat içerisinde %20’den fazla değer kazandı. HOT fiyatı böylece 0.0005 dolara kadar yükseldi.

Dikkat çeken şeylerden biri ise HOT piyasasındaki en büyük hacmin Paribu’dan, yani yerli bir borsadan geliyor olması. Paribu’nun şu anda 17,490,622,584 HOT’luk hacmi bulunuyor.

Ve Paribu’daki HOT/TRY çiftinin hacmi Binance’teki HOT/USDT çiftine göre %40 daha fazla.

Yerli Yatırımcı Seviyor

Yukarıdaki listede de görülebileceği üzere şu anda HOT piyasası büyük ölçüde yerli yatırımcılar tarafından körükleniyor. CoinMarketCap’in verilerine göre HOT’un 24 saat içerisinde 40 milyon dolarlık hacmi bulunuyor ve bunun neredeyse %25’i Türk Lirası kaynaklı.

Hal böyleyken insanların aklına ‘HOT Türkiye’de neden bu kadar popüler?’ gibi sorular gelmeye başladı. Yerli kripto para yorumcularından Selcoin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda bunun büyük ölçüde “yeni yatırımcılardan” kaynaklanan bir olgu olduğunu söyledi.

Selcoin’in sosyal medya hesabından paylaştığı bu gönderi yatırımcılar arasında tartışmaya yol açtı. Bir yatırımcı Selcoin’e  Bitcoin’in Dash’e kıyasla daha pahalı olduğunu ve yatırımcıların Dash alarak daha fazla kazanç sağlayabileceklerini söyleyerek yanıt verdi.

Paribu’daki HOT hacmine dikkat çeken ilk isimlerden Aytunç Yıldız (Squanch) ise bu yatırımcıya şu yanıtı verdi:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment