Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skype’a XRP Ödeme Sistemi Gelebilir!

XRP topluluğu, ana akım adaptasyon ve kullanım konusunda önemli bir gelişmenin kapısını aralamış olabilir. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda ve sosyal medyada dönen bilgilere bakıldığında, dünyaca ünlü iletişim uygulaması Skype’ın, XRP entegrasyonuna sahip olmasının ve platformda XRP aracılığı ile mikro ödeme yapılmasının önünün açıldığı görülüyor.

Skype’a süreç ile ilgili olarak çeşitli bilgilendirme metinleri atan XRP topluluğu, son olarak Skype’ın topluluk yöneticisi David Olliver’dan aldığı mesaj ile bir anda büyük bir mutluluk yaşadı. Olliver, yazdığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

”Bu fikirleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Kripto para mikro ödemeleri gerçekten de son derece güzel bir fikir. Microsoft da, diğer lider teknoloji firmaları gibi zaten Blockchain ile ilgili olarak çok ciddi test süreçleri yürütüyor. Şu anda Skype ya da bir başka Microsoft ürünü için kripto para ödemelerinin gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgim yok ancak bu fikri desteklemenizi öneririm. Bu durumu da, ilgili ekiplerimiz ile paylaşacağım.”

Skype’ın resmi Twitter hesabının da, Dave Jones adlı kullanıcıa verdiği yanıt, bu alandaki dedikoduların artmasına yol açtı. Jones’ın XRP’nin Skype entegrasyonu ile attığı tweete, Skype resmi Twitter hesabından şu yanıt geldi:

”Bir topluluğun bu denli aktif bir çalışma içinde olması gerçekten de çok güzel. Tebrikler!”

Bakalım bu baskıların ve isteğin ardından, XRP ödemeleri Skype’a gelmeyi başarabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment