Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana ETF’i İçin Yeni Başvuru: Analist Onayın Gelebileceği 2 Kritik Tarihi Açıkladı

Dev şirketlerin Solana başvurusunun ardından analistler olası bir onaya ilişkin tarih verdi.

VanEck ve 21Shares 8 Temmuz günü Solana ETF’i için Chicago Board Options Exchange’e (Cboe) başvuruda bulundu. SEC başvurunun alındığını onayladı.

Başvurunun ardından Solana yatırımcıları heyecanlanırken analistler sürece ilişkin tahminlerini paylaştı.

Trump kazanırsa her şey mümkün!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, Solana ETF başvurularına ilişkin son tarihin 2025 Mart ortası olacağını söyledi. Bununla birlikte 2025 ortasına kadar en kritik tarihin Kasım 2024 olacağını kaydetti:

Görünüşe göre Solana ETF’lerinin son teslim tarihi Mart 2025’in ortası olacak. Ancak şu an ile o zaman arasındaki en geçerli tarih kasım ayı. Biden kazanırsa bu başvurular muhtemelen çöpe gidecek. Trump kazanırsa her şey mümkün.

Ethereum’dan sonra en çok ilgi Solana’da

Cboe Global Markets’ın ETP listelemelerinin küresel başkanı Rob Marrocco ise Solana’nın Bitcoin ve Ethereum’dan sonra en çok ilgi gören kripto para projesi olduğunu aktardı:

İlk ABD spot Bitcoin ETF’lerini borsamızda başarılı bir şekilde listelendi ve spot Ethereum ETF’lerini listelemeye yönelik kural başvurularımız için SEC onayını alındı. Artık Bitcoin ve Ethereum’dan sonra en aktif olarak işlem gören üçüncü kripto para birimi olan Solana’ya artan yatırımcı ilgisini ele alıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!