Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Kurucusu Meme Coinler Hakkında Sessiz Kalmadı: Önerileri Var!

Solana (SOL) kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, son günlerde yatırımcılar nezdinde popüler olan meme coinleri sıfır kayıplı piyango biletlerine benzetti.

Yakovenko 16 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, meme coinlerin adil bir şekilde listelenmesi halinde sıfır kayıplı piyango biletlerine benzediğini dile getirdi.

Kurucu ortak, yatırımcıların dolandırıcılık faaliyetlerine yönelik çıkarılan meme coinlerden korunması gerektiğini belirtti.

Borsalarda listelenecek meme coinlerde halka arzdan önce üretilen tokenların (pre-mined) faaliyetlerine izin vermemek için adil bir seçim yapılması gerektiğine değinen Yakovenko, yatırımcılar noktasında eşitliği savunduğunu ima etti.

Adil listeleme senaryosunda, bir grup araştırmacının görev almasını gerektiğini öne süren kurucu ortak, bu araştırmacı grubunun da herhangi bir ön dağıtımdan hak almaması gerektiğini savundu.

Öte yandan pre-mined operasyonlarının bitirilmesinin karlılığı azaltacağı ve yeni meme coinlerin yaratımına yönelik teşviki düşüreceği argümanına karşılık Yakovenko, bu coinleri listeleyen kripto para borsalarının adil tavrıyla yeni müşteriler kazanarak karlılıklarını artırabileceğini belirtti.

Meme coinlerin yakın zamanda kripto para sektörü aktörleri arasındaki popülaritesinin yükseldiği ortaya kondu. Yatırımcıların proje bazlı kripto para birimlerinden meme coinlere doğru yönelimi karşısında aktörler, artan dolandırıcılık vakalarına karşı çeşitli görüşler öne sürdü.

Tüm bunların doğrultusunda Yakovenko, böyle yapılmaya devam edildikçe meme coinlerin sıfır kayılı piyango olacağını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!