Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wall Street Devi Bernstein: Kripto Döngüsü Bu Sefer Ethereum ile İlgili Olacak!

Wall Street’in dev kurumu Bernstein, bir sonraki kripto döngüsünün Ethereum’un (ETH) getirileri ile ilişkili olacağını söyledi.

Bernstein 15 Mayıs tarihinde yayınladığı araştırma raporunda, bir sonraki kripto rallisinin Ethereum ile bağlantılı olacağını dile getirdi.

Ethereum’un staking hizmetlerine yönelik yatırımcı ilgisindeki artışa dikkat çeken kurum, yeni kripto döngüsünün ayrıştırıcı noktasının getiri olacağını öne sürdü. Öte yandan yükseltme sonrasında stake edilen ETH miktarının %2 yükselerek beklentileri aştığı ve %15’e ulaştığına dikkat çekildi.

Kurum, mevcut durumda Ethereum node kurulumu için yaklaşık bir aylık bekleme süresi olduğunu ortaya koyarken Ethereum’un bankaların aksine sermaye getirilerini yatırımcıları ile paylaştığını ve getiri politikaları konusunda bölünmeye gitmediğini ifade etti.

Faizsiz mevduattan ayrılan yatırımcıların Ethereum benimsenmesi arttıkça ETH getirilerini de değerlendirdiği raporda ele alınan detaylar arasında yer aldı.

Kurum ayrıca yatırımcıların mevcut durumda hala para piyasası araçlarına öncelik verdiği ancak dolarda meydana gelebilecek ani bir değer düşüşünün staking getirilerini öne çıkarabileceğinin altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!