Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı NFT Platformu Açıldıktan Sadece 13 Ay Sonra Kapanıyor

Solana (SOL) tabanlı NFT platformu Formfunction, kurulduktan yalnızca 13 ay sonra açıklanmayan bir nedenden dolayı kapanacağını duyurdu.

Fromfunction 15 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı duyuruda, platformun 29 Mart itibariyle faaliyetlerini durduracağını açıkladı. Platform kapanma nedeni hakkında herhangi bir detay vermezken bu kararın oldukça uzun tartışmalar sonucunda alındığını belirtti.

Fromfunction, içerik oluşturuculara her zaman destek olmaktan kıvanç duyduğunu ifade etti. Ayrıca platform üzerinden satın alınan NFT’lerin rahatça dışarı aktarılabilmesi için geliştirdikleri bir mekanizmayı da uygulama üzerinde aktif ettiklerini bildirerek kullanıcılarda 29 Mart tarihine kadar NFT’lerini dışarı aktarmalarını söyledi.

Platformun Topluluk ve Pazarlama Başkanı “Magellan” sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, kurucu ortakların muhtemelen başka bir alana yöneleceklerini belirtirken ayı piyasasının ortasında kurulmalarına rağmen 13 ay içerisinde 5 milyon dolar değerinde satış yaptıklarını ve platformdaki içerik oluşturucuların %60’ının en az bir satış yaptığını belirterek başarılarına dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!