Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırım Devi Fidelity Duyurdu: Kripto Para Platformunu Resmen Erişime Açtı

Yönetimi altında 10 trilyon dolardan fazla varlık bulunduran yatırım devi Fidelity Investments, komisyonsuz Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ticareti sunan platformunu tüm bireysel kullanıcıların erişimine açtı. 

Fidelity Invesment, bireysel yatırımcılara yönelik kripto para ticareti için başlattığı Fidelity Crypto platformunun kısa bir süre önce tüm kullanıcıların hizmetine açıldığını duyurdu. Şirketin kurumsal odaklı kripto para birimi Fidelity Digital Assets tarafından desteklenen ve ilk olarak 2022 yılının Kasım ayında hayata geçirilen platform, o sıralar yalnızca bekleme listesinde bulunan bireysel kullanıcıların hizmetine sunulmuştu.

Fidelty Crypto, kullanıcılara %1’i aşmayacak kar oranlarıyla komisyonsuz Bitcoin ve Ethereum alıp-satma imkanı sunuyor. Platformun para çekme hizmetleri ise henüz aktif edilmedi.

Verilen bilgilere göre kullanıcıların platformdan yararlanmak için bir Fidelity Brokage hesabı bulunması gerekiyor. Ayrıca platformun her bölgede kullanılabilir olmadığının da altı çizildi.

Uzmanlar Fidelity’nin yakın zamanda iflas eden kripto para dostu bankaların geleneksel ve dijital piyasada yarattığı paniğe rağmen stratejisi dahilinde ilerlemesinin, yatırım devinin sektöre duyduğu güvene işaret edebileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!