Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’daki Meme Coin’e Dikkat: Yüzde 95’ini Topladılar!

Solana ekosistemindeki birkaç cüzdan, bir meme coin arzının toplamda %95’ini topladı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Solana ağındaki bir işlem, şüphe uyandırdı.

Yüzde 95’ini topladılar

Solana ağındaki dört adres, Solly the Dragon (SOLLY) isimli meme coin’i satın aldı. Toplamda 152 Solana (24 bin dolar) karşılığında 950 milyon SOLLY aldılar.

Lookonchain verilerine göre bu dört adresin SOLLY’nin geliştiricisiyle bağlantılı olması, işlemin detaylarıyla ilgili soru işaretleri doğurdu.

Solscan verilerine göre Solly the Dragon’un mevcutta 997,3 milyon arzı bulunuyor. SOLLY fiyatı, 0,00000169377 dolar seviyesinde.

Geliştirici ekibiyle bağlantılı adreslerin SOLLY’nin toplam arzının %95’inden fazlasını alması, takipçiler arasında endişeye yol açtı. Sosyal medyadaki bir takipçi, bu işlemin neden yapıldığının araştırılması gerektiğini söyledi.

SOLLY token hakkında

Ejderha maskotuyla tanınan Solly the Dragon (SOLLY), piyasaya geçen yılın sonunda girdi. Projenin X (eski adıyla Twitter) hesabında en son Ocak 2024’te paylaşım yapıldı.

SOLLY, kendi sitesinde sıfır vergi politikası, yok edilmiş likiditesi ve topluluk odaklı inovasyon ile ön plana çıkarılıyor. Solly’nin “likiditesini yakarak güçlü ve dayanıklı bir token için gerekli zemini oluşturduğu” vurgulanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!