Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika: Binance Türkiye’ye Geliyor İddiası!

Son günlerde Jersey’de açtığı kripto para – itibari para borsası ile dikaktleri üzerine çeken kripto para devi Binance’in Türkiye ile ilgili de plan yaptığı ortaya çıktı. The Block Crypto sitesinin edindiği bilgiye göre, Uganda ve Jersey’de bu konsepti hayata geçiren Binance’in, yakın dönemde her kıtaya yayılmayı ve bu borsaları açmayı planladığı ifade edilirken; borsanın her kıtada en az iki tane olacak şekilde bu borsaları açmayı planladığı kaydedildi.

Uganda ve Jersey’nin ardından bu yıl içinde Malta ve Singapur’da iki yeni benzer borsa açmayı planlayan Binance için, bundan sonraki süreçte açılacak borsaların lokasyonu açısından Türkiye, Arjantin, Rusya ve Güney Kore’nin değerlendirmede olduğu ifade edildi.

Bu haber gerçekleşirse, Türk Lirası ile Bitcoin ve Ethereum alımı, Binance’in Türkiye versiyonu üzerinden yapılabilecek. Binance’in aynı zamanda bu ülkelere ek olarak Lihtenştayn’ı da düşündüğü gelen haberler arasında.

Regülasyon konusudna adımlarını atan ve geride kalmak istemeyen Binance’in, şu aşamada sorun yaşamamak için en bilinen iki kripto para, Bitcoin ve Ethereum ile yoluna devam edeceği ve portföyünü duruma göre genişleteceği de gelen haberler arasında.

Binance’in Türkiye’de bir borsa açmayı düşünmesi haberi, Türk kripto para camiasında da geniş yankı uyandırırken; yatırımcılar bu haberi büyük bir sevinçle karşıladı. Bakalım, dünyaca ünlü kripto para borsası Binance, ülkemizde ne zaman hizmet vermeye başlayacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment