Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika: Ripple Moneygram İle Anlaştı, Fiyatı Uçuşa Geçti

Ripple, resmi blogunda yaptığı açıklamaya göre dünya devi para transfer şirketi MoneyGram uluslararası işlemlerin daha hızlı gerçekleşmesini sağlamak adına Ripple ile anlaştı.

2016 yılında 600 milyar $ civarında sınır ötesi havale işlemini gerçekleştiren MoneyGram, mevcut sisteminde müşterilerinin havalelerini dünya çapında sağlayabilmek adına yaptığı çalışmada yüksek maliyet ve hız konusundaki yetersizlik dolayısıyla müşterilerini tam anlamıyla mutlu etmeyi başaramıyordu.

MoneyGram Ripple ile işlem yaptığında zaman ve ücret konusunda tasarruf sağlayacak ve çoğu finansal kurumun maruz kaldığı likidite problemlerini çözmesini sağlayacak. Tabi ki kripto paraların sağladığı şeffaflık ve anlık olarak para transferlerinin yapılmasıyla birlikte bir çok zorluktan kurtulmuş olacak.

Anlaşmanın ardından Ripple büyük değer kazandı

Ripple 11 Ocak 2018
Ripple 11 Ocak 2018 Grafiği

Ripple saat 14.30 civarlarında global borsada 1,68 $ civarlarından işlem görürken Ripple bu anlaşmayı duyurduğunda değeri 2$’ın üstünü gördü ve şuanda haber saatinde 2,25 $ civarlarında seyretmekte. Sadece birkaç saat içerisinde %35’ten fazla değer artışı gösteren Ripple yatırımcılarını da mutlu etmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment