Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Günlerin Popüler Altcoin’ine Google Müjdesi!

Kısa süre içerisinde değerini rekor bir şekilde artırmayı başarıp bütün kripto para yatırımcılarının gündemine oturan Theta, bugün adeta 1 taşla iki kuş vurdu. 27 Mayıs tarihi Theta yatırımcıları için ana ağa geçiş günü olarak bilinse de proje yöneticileri bugün bir müjde daha duyurdu.

THETA ve Google Ortaklığı

E-spor ve kripto konferans yayın uygulaması Theta, uzun süredir gündemde olan Google ortaklığını doğruladı ve Google Cloud’ın Theta ana ağı 2.0’ın ortaklarından olduğunu belirtti. Theta’nın Enterprise Validator yani kurumsal doğrulayıcılarından birisi olduğu belirtilen Google’ın yanı sıra Binance kripto para borsası, Gumi Cryptos ve risk sermayesi Blockchain Ventures da Google Cloud ile aynı statüye sahip.

Theta’nın bu bağlamda Google Cloud ile beraber blockchain, büyük veri, yapay zeka ve makine öğrenimi gibi birçok yeni teknoloji konusunda çalışmalar yapacağı biliniyor. Google’ın bu ortaklık kapsamında 2,5 milyon dolarlık THETA token Staking’i yapacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Samsung’la da benzer bir ortaklık imzalayan Theta, kısa süre içerisinde kesinlikle ekosistemin dişli parçalarından birisi haline gelmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment