Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sonny Singh: Fidelity ve Bakkt’ın Girişiyle, Bitcoin 2019 Yılında 15.000 ile 20.000 Dolar Arasına Ulaşacak

Yakın zamanda yaşanan kripto para piyasası çöküşü, bir çok kripto para biriminin ciddi bir düşüş yaşamasına neden oldu. Lider kripto para birimi Bitcoin 6.500 dolardan 4.200 dolarlara kadar inerken, en büyük darbelerden birisini de bir zamanlar ikinci kripto para birimi olan Ethereum aldı. ETH, piyasa enkazı sonrası yerini XRP‘ye bıraktı ve piyasa hacmine göre en büyük üçüncü kripto para birimi olarak yerini güncelledi.

Bitcoin’in 5.000 dolar altına düşmesi ise kripto para topluluğunda ciddi bir kaos yarattı. Tom Lee gibi bazı isimler ise BTC’nin hala 25.000 dolar olmasa bile, 15.000 dolara çıkacağı konusunda iddialı.

BitPay CCO’su Sonny Singh ise, Bloomberg kaynağına verdiği bir demeçte, Bitcoin’in çok fazla tanınmaya sahip olduğunu ve çok yakında ticari olarak kullanım göreceğini vurguladı. Singh, Fidelity ve Bakkt‘ın 2019 yılında hizmete girmesinden sonra Bitcoin değerinin artacağını düşünüyor.

Singh bunun yanı sıra geçtiğimiz Eylül ayında Chase CEO’sunun Bitcoin hakkında  yaptığı ”bu bir sahtekarlıktır ve eninde sonunda patlayacaktır” yorumuna da değindi ve Bitcoin’in sahtekarlık olmadığını, Fidelity ve diğer kurumsal oyuncuların piyasaya girdiğinde, Chase’in bile Bitcoin pastasında bir pay almak için yarışacağını vurguladı.

Singh son olarak 2019 yılının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yılı olacağını, geleneksel şirketlerin kripto para endüstrisine girişi ile BTC fiyatının 15.000 dolar ile 20.000 dolar seviyesi arasında bir yere çıkacağını iddia etti.

Şu sıralar bir çok kişi de özellikle Fidelity ve Bakkt gibi kurumların piyasaya girmesini ve piyasanın tekrardan canlanmasını bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment