Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sony’den Kripto Para Şirketine Yüklü Yatırım

Japonya’nın dev isimlerinden Sony kısa süre önce bir kripto para şirketine yatırım yaptı.

Bitwala adlı kripto para şirketi faaliyetlerini çeşitlendirmek ve daha verimli bir hizmet sunabilmek için Seri A yatırımı toplamaya başladı. Bu süreç içerisinde Bitwala’ya oldukça önemli şirketlerden yatırım geldi.

Japonya’nın dev şirketlerinden Sony, Bitwala’nın Seri A yatırımına katkıda bulunan isimlerden birisi oldu. Sony’nin yanı sıra NKB Group gibi şirketlerden de yatırım geldi. Bu iki ismin Bitwala’ya toplamda 14.5 milyon dolar civarında yatırım yaptıkları belirtiliyor.

Bitwala günümüzde Avrupa Ekonomik Bölgesi içerisindeki 31 farklı ülkeye hizmet veriyor. Şirket bundan birkaç ay önce solarisBank ile işbirliği yapmaya başlamıştı. Bitwala kullanıcıları bu işbirliği sayesinde kendi banka hesaplarından Bitcoin ticareti yapabiliyorlar.

Bitwala, Sony gibi şirketlerden yatırım aldıktan sonra bu süreç hakkında bir açıklama yaptı ve Seri A yatırımlarının nasıl kullanılacağına dair bazı bilgiler verdi. Şirketin açıklamalarına göre bu yatırımlar Bitwala’nın kullanıcı kitlesini genişletmek, ekibi büyütmek ve yeni hizmetler geliştirmek için kullanılacak.

Sony ve Kripto Para

Japonya’nın en büyük şirketlerinden biri olan Sony şu ana dek kripto para ve Blockchain ile ilgili çeşitli adımlar attı.

Şirket bundan bir süre önce temassız bir kripto para cüzdanı geliştirmişti. Sony bunun yanı sıra Blockchain ile ilgili de çeşitli çalışmalar yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment