Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz’dan NFT Koleksiyonu

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Kerimcan Durmaz, kendi NFT koleksiyonunu satışa sundu ve NFT dünyasına adım attı.

Kerimcan Durmaz, dün yaptığı açıklamayla kendi NFT koleksiyonunu satışa sunarak NFT dünyasına adım attığını duyurdu. $BIANCA adı verilen NFT koleksiyonu, Kerimcan Durmaz’ın özel fotoğraflarının yer aldığı toplam 250 parça bulunan bir albümden oluşuyor.

Koleksiyonda ayrıca Kerimcan Durmaz’ın “Peşimde” şarkısının klibinde yer alan saç, makyaj ve kıyafetine de yer verildi.

kerimcan durmaz nft

NFT koleksiyonunun satışa sunulduğu web sitesinden yapılan açıklamaya göre koleksiyonda yalnızca bir adet orijinal parça bulunuyor. Bu orijinal versiyon yalnızca satın alan kişiye ait olacak ve Special Edition olan bu fotoğrafı satın alan kişi Kerimcan’ın Youtube videolarından birinde konuk olma şansını elde etmiş olacak.

Bununla birlikte seçilen ilk 20 kişi için de bazı hediyeler bulunuyor. Çekiliş ile seçilecek ilk 10 kişi “Peşimde makeup kapsül koleksiyon“, diğer bir 10 kişi ise Kerimcan Durmaz’ın konserine 2 kişilik bilet hakkı kazanacak.

Kerimcan Durmaz’ın bu özel NFT koleksiyonundan bir parçaya sahip olmak isteyen kullanıcıların 0,11 Ethereum (ETH) miktarında bir ödeme yapması gerekiyor.  Kullanıcılar satın aldıkları NFT’leri OpenSea platformu üzerinden görüntüleyebilecek

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!