Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra’dan Eksik Luna Airdrop’u Hakkında Açıklama: Sorunun Farkındayız

Kullanıcıların beklenenden daha az airdrop aldıklarına yönelik geri bildirim mesajlarının ardından Terra’dan açıklama geldi. 

LUNA ve UST çöküşü sonrası CEO Do Kwon‘un sunduğu ağı kurtarma planı doğrultusunda başlatılan Terra 2.0 ağı da yeni sorunlarla gündeme geldi. Terra 2.0‘ın hafta sonu piyasaya sürülmesinin ardından birçok kullanıcı eksik airdrop aldıkları yönünde şikayette bulundu.

Kullanıcıların artan şikayetleri üzerine konu ile ilgili bir paylaşım yapan Terra, sorunun farkında olduklarını ve çözüm için çalıştıklarını söyledi.

LUNA airdrop alıcılarının dikkatine

 

Bazılarınızın beklenenden daha az LUNA airdrop’u aldığının farkındayız ve aktif olarak bir çözüm üzerinde çalışıyoruz. Tüm veriler toplandığında daha fazla bilgilendirme sağlanacaktır bu yüzden bizi takip etmeye devam edin.

Ayrıca bazı kullanıcılar, Terra’nın yaptığı bu paylaşımın altına hiç airdrop alamadıklarını belirtti.

Bugün TSİ 9.00’da Binance‘de işlem görmeye başlayan Terra 2.0 ağının merkeziyetsiz kripto para birimi Luna, haberin kaleme alındığı sıralarda 10,29 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan yeni Terra zincirinin piyasaya sürülmesinin üzerinden henüz çok geçmeden CEO Do Kwon’un yeni planları ortaya çıktı. TerraForm Labs’a yakın bir kaynak, CEO’nun yeni Terra zinciri üzerine inşa edilecek merkeziyetsiz bir stablecoin üzerinde çalıştığını doğruladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!