Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra CEO’su Do Kwon Durmuyor: Yeni Merkeziyetsiz Stablecoin Projesi

Terra CEO’su Do Kwon’un yeni bir merkeziyetsiz stablecoin projesi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

“FatMan” adlı Terra topluluk üyesi 30 mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, TerraForm Labs’a (TFL) yakın bir kaynağın CEO Do Kwon’un yeni Terra 2.0 zincirinin üzerine inşa edilecek bir merkeziyetsiz stablecoin üzerinde çalıştığını doğruladığına yer verdi.

TerraForm Labs’a yakın, içeriden doğrulanmış bir kişi, Do Kwon’un şu anda Terra 2’nin üzerine inşa edilecek yeni bir merkeziyetsiz stablecoin için tasarım planları üzerinde çalıştığını doğruladı.

Topluluk tarafından bu habere farklı tepkiler geldi. Kimileri TerraForm Labs’ın bir kez daha stablecoin çıkarmaya çalışmasına tepki gösterirken bazıları ise tamamen teminat altına alınacak bir stablecoin fikrine sıcak bakıyor.

FatMan, bir kullanıcının “Tamamen teminatlandırılmışsa neden olmasın?” sorusu üzerine şu cevabı verdi:

Doğru, bu dikkate alınması gereken bir şey olabilir. Bakalım ne bulacaklar. Yine de TerraForm Labs’ın Terra 2’den uzaklaştığını görmek isterim, onlar kötü aktörler ve bu alan için zehirliler. Kontrolü geliştiricilere geri verin böylece gerçekten gelişebilirler.

Luna 2.0 %35 arttı: Binance listelemesi geldi

Hafta sonu piyasaya sürülen yeni Terra 2.0 ağının merkeziyetsiz kripto para birimi Luna, bazı borsalarda listelenmesinin ardından 30 dolar seviyelere kadar yükselmiş ardından ise 5 doların altına kadar gerilemişti.

Bugün TSİ 9.00’da Binance‘de işleme açılan Luna, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %36 değer kazandı ve haberin kaleme alındığı sıralarda 8,34 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!