Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Square’in Bitcoin Gelirleri İki Katına Çıktı

Finans şirketlerinden Square son birkaç ay içerisinde oldukça iyi bir performans gösterdi. Şirket bu yılın ikinci çeyreğinde Bitcoin’den elde ettiği gelirleri iki katına çıkardı.

Square geçtiğimiz gün şirketin son birkaç ay içerisindeki durumuyla ilgili bir rapor yayınladı. Şirketin mali bilgilerinin yer aldığı bu rapor Square’in oldukça iyi bir durumda olduğunu gösteriyor.

Şirketin mali raporunu incelediğimizde görebiliyoruz ki Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesiyle birlikte Square’in gelirleri de yükselmeye başlamış. Square’in açıklamalarına göre Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesi şirketin brüt gelirini 2 milyon dolar arttırdı.

Bir finans şirketi olan Square’in en popüler uygulamasının Cash olduğunu söyleyebiliriz. Şirketin yayınladığı rapora göre Cash uygulamasının kullanıcıları aynı zamanda Bitcoin de kullanıyorlar.

Square tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket Cash uygulaması sayesinde 135 milyon dolar gelir elde etti. Şirketin birinci çeyrek içerisinde Bitcoin’den elde ettiği gelilr 65 milyon dolar civarındaydı ki bu da iki çeyrek arasında iki katlık bir fark olduğunu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment