Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Starbucks, Web3 Girişimini Önümüzdeki Ay Açıklayacak: NFT Sahiplerine Özel Ödüller Sunabilir

Dünyanın en büyük Amerika merkezli kahve dükkanı zinciri Starbucks, kahve temalı NFT’leri barındıran web3 girişimini önümüzde ay açıklayacağını duyurdu.

4 Ağustos tarihli Techcrunch haberine göre Starbucks, önümüzdeki ay düzenlenecek “Yatırımcı Günü” etkinliğinde NFT’leri içeren Web3 girişimini açıklayacak.

Starbucks yaklaşık 3 ay önce yaptığı açıklamada, çıkaracağı NFT koleksiyonunu bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceğini ve koleksiyonun gelecekte oluşturmayı planladıkları dijital topluluğun omurgasını oluşturacağını söylemişti.

İkinci çeyrek kazanç çağrısının konuşulduğu konferansta açıklamalarda bulunan Starbucks kurucusu ve geçici CEO’su Howard Schultz şu ifadelere yer verdi:

Endüstri lideri dijital platformumuzu oluşturan “heyecan verici” bir dijital girişim üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Tamamı kahve odaklı olacak olan girişimi Yatırımcı Günü’nde açıklayacağız.

Şirket daha önce yaptığı açıklamada Yatırımcı Günü’nü, 13 Eylül 2022 tarihinde ABD’nin Seattle şehrinde yapmayı planladığını duyurmuştu.

Bazı yorumcular bu NFT koleksiyonunun uygulamanın doğrudan “Starbucks Reward” kısmına bağlanacağını düşünüyor. NFT koleksiyonuna sahip olan insanların daha fazla ödül kazanma olasılığı da düşünceler arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!