Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stellar Lumens (XLM) İlk 15 Koin Arasındaki En Yüksek Fiyat Artışına Sahip

Stellar Lumens (XLM), piyasa değeri 4.6 milyar dolar olan dünyanın en büyük 10 kripto parasından bir tanesidir. Yoğun piyasa düzeltmelerinden sonra Stellar Lumens, en büyük 15 kripto para birimi arasında en yüksek 1 yıllık piyasa fiyatı kazancına sahip. Stellar Lumens %2600 artışa sahipken onu hemen ardından %1500 ile IOTA, %1100 ile Monero takip ediyor.

Şu anda devam eden ciddi piyasa krizinin kurbanı olan Stellar Lumens, dünden bu yana %7.86 oranında bir değer kaybetti ve şu an 0.25 dolar seviyesinde işlem görüyor. Stellar Lumens, tüm yıl boyunca Bitcoin’e karşı %500’e yakın, Ethereum’a karşı %1000’den fazla değer kazandı. Aynı zamanda aylardan beri 8. sıradaki pozisyonunu koruduktan sonra daha yüksek bir değer elde ederek 7. sıraya yükseldi. Günümüz piyasa senaryoları arasında böylesi iyi bir noktaya gelmek gerçekten kolay değil.

XLM’nin diğer üst kripto para birimlerine kıyasla fiyat artışını ortaya koyan istatistiklere göre, ilk 15 kripto paradan 26 kat daha fazla değer kazandı. Özellikle 11 Mayıs itibari ile dünyanın en büyük 9. kripto para birim olan IOTA’dan 15 kat daha fazla değer kazanmıştı. Hemen ardından Monero (XMR) tarafından takip edilen XML, XMR’den 11 kat daha fazla değer kazandı.

IOTA dünden bu yana %8.67 değer kaybederken, Monero aynı zaman diliminde %6.1 değer kaybetti. Genel piyasa değeri neredeyse 50 milyar dolar gibi büyük bir düşüş göstererek 298,9 milyar dolar seviyesine indi. Stellar Lumen sık sık manşetlere çıkan bir kripto para değil ancak kesinlikle bir çok dönüm noktasına ulaşmış bir kripto para ve bu onlar için uzun bir yolculuk. Destekçileri bunu sık sık dile getiriyorlar:

Panco Villa:

” Bakın kim nasıl pump’lanacağını öğreniyor. Zamanla olacak. “

CrpytoBob:

” Haftalık XLM tablosu harika görünüyor. Daha yüksek alt destekler bulunabilir. Bu ay böyle devam etmeli. “

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment