Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stellar Uçuyor: Koin, Son 2 Ayın En Yüksek Seviyesinde

Kripto para piyasası Bitcoin’in önderliğinde son dönemin en güzel günlerini yaşarken, Stellar bu yükselişin başını çeken en önemli koinler arasındaki yerini aldı bile.

Yazının kaleme alındığı dakikalarda, Coinmarketcap verilerine göre %20’lik bir yükseliş sergileyen koin, değerini 0.292 dolarlara kadar çıkarırken, Litecoin’i de toplam hacimde geçerek 6. sıraya yerleşmeyi başardı.

Koine olan istek her geçen gün biraz daha artarken, yatırımcıların bu ilgisi de koindeki fiyatın artışını beraberinde getirdi.

Otoritelere göre, başta Bitcoin yükselmesi olması ile birlikte, Coinbase ve senet token haberleri, IBM ile yapılan anlaşmalar ve diğer pozitif faktörler ile birlikte Stellar, son iki ayın en yüksek seviyesine gelmeyi başararak, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Bu yükselişten önce bir süredir 0.2 dolarların altında işlem göreb Stellar, bugün itibariyle yükseliş hızını iyice arttırken, ilk 10 koin arasında Cardano ile birlikte en fazla yükselen koin olmayı başardı.

Yine Coinbase’den yapılan açıklamada platforma eklenmesi düşünülen koinlerden birinin de Stellar olduğunun belirtilmesinin de, fiyata olumlu anlamda katkıda bulunduğu ifade ediliyor.

Koin, ayrıca dün yapılan açıklama ile şeriat uyumu aldığını belirtmişti. Bu hamle ile birlikte, Stellar’ın Orta Doğu’daki petrol zengini İslam ülkelerinde kullanımının önünde dinen bir engel kalmamış oldu.

Bakalım koin, yakaladığı olumlu havayı devam ettirip, hedeflediği yere ulaşmayı başarabilecek mi? Eğer piyasa iyi giderse, Stellar’ın boğa sezonunda yıldızlaşabileceğini belirten otoriteler, koinin ciddi potansiyeli olduğunu ve özellikle yapılan iş birliği anlaşmalarının, fiyata olumlu katkı yapacağını ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment