Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Student Coin ICO’su 30 Nisan’da Bitecek

Student Coin, şubat ayında başlayan ICO kapsamında milyonlarca dolarlık yatırım aldı. Son aşamalarına gelen ICO’nun, 30 Nisan 2021 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

Student Coin’in ICO’sunda şu ana dek 91 aşama geride kaldı. 1 adet STC tokenın 0,0163 dolardan satıldığı 92. aşamada, toplamda 500.000 dolar toplanması hedefleniyor. STC fiyatı her aşamada 0,0002 yükselirken, toplamda 100. aşama düzenlenecek.

Tokenization ağırlıklı çalışmalar yapan Student Coin, şimdiye dek 14.5 milyon dolarlık token sattı.

Alternatif bir crowdfunding yöntemi

Student Coin, dijital para üretimini basitleştiren ürünler geliştiriyor. Bu ürünlerle, kişisel ihtiyaç ve istekler doğrultusunda NFT’ler, loan tokenları ve startup tokenları üretebiliyor. Aynı ürünler, kendi dijital parasını çıkarmak isteyen işletmeler ve kurumlar tarafından da kullanılabiliyor. 

Burada geliştirilecek özel dijital paralar, crowdfunding’in yerini tutabilir. Kendi işletmesini kurmak için sermaye arayışına giren genç üniversite öğrencileri, Student Coin ekosisteminde bir havuz kurmayı deneyebilir.

Bunun için Dünya genelindeki 500’den fazla üniversite ile iletişime geçen Student Coin yöneticileri, Harvard University, New York University, London School of Economics gibi üniversitelerdeki topluluklarla birlikte çalışıyor.

Tüm tokenların referans noktası

STC token, bu ekosistem içinde üretilen tüm dijital paraların referans noktası olarak işlev görüyor. ERC-20 uyumlu token, Ethereum ve Waves ağlarında varlık gösteriyor. Bu tokenları, ICO sayesinde erkenden almak ve referans sistemi sayesinde kazanç elde etmek mümkün.

Student Coin’in paylaştığı bilgilere göre ICO’ya kendi referans bağlantısıyla bir arkadaşını davet eden yatırımcılar; arkadaşlarının yapacağı ETH yatırımının %20’sini ve alacakları STC’nin %30’unu alabilecekler.

Toplam arzı 10.000.000.000 olan STC tokenın %50’lik kısmı satış süreci için ayrıldı. %2’lik kısım, üniversitelerin ve fakültelerin ilgili temsilcilerine dağıtılacak. Student Coin Launchpad hakkında daha fazla bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

student-coin-launchpad-sale

Student Coin ekosistemine genel bakış

Tokenization sürecini kolaylaştırmayı hedefleyen Student Coin; STC Terminal, STC Wallet, STC Exchange ve STC Educational Panel’den oluşmak üzere dört ana unsurdan oluşuyor.

STC tabanlı tokenların üretildiği Terminal, bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıma açılacak. STC tokenları için oluşturulan STC Wallet’ta Bitcoin, Ether, Litecoin, USDC gibi daha farklı varlıklar da kullanılabilecek.

Üretilen dijital paralar, STC Exchange’de listelenecek ve burada alınıp-satılabilecek. Educational Panel ise kripto paralarla yeni tanışan insanların bilgi almasını sağlayacak.

Educational Panel’den bir görüntü

Student Coin’in sosyal medya hesapları

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/  

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg 

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 

Telegram: https://t.me/studentcoin  

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/  

Discord: https://discord.gg/Nx65dMZcMt 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!