Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Justin Sun Anlaştığımız Parayı Hala Göndermedi”

BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen, TRON’un kurucusu Justin Sun’ı yaptıkları anlaşmaya uymamakla suçluyor.

Tron’un kurucusu Justin Sun geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde epey büyük bir tartışma konusu haline geldi.

Justin Sun‘ın dünyanın en zengin isimlerinden olan Warren Buffett ile bir yemekte buluşması bekleniyordu. Sun bundan birkaç gün önce böbrek taşları yüzünden sorun yaşadığını ve bu yüzden buluşmayı ertelemek zorunda olduğunu söylemişti.

Sun’ın son günlerdeki bazı hareketleri kripto para topluluğunun büyük tepkisini çekiyor. Sun’a tepki gösteren isimler arasında BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen de yer alıyor.

BitTorrent Anlaşması

Justin Sun geçtiğimiz yıl içerisinde Bram Cohen ile bir araya gelerek BitTorrent’i kendisinden satın almak istediğini belirtmişti.

Bu ikili söz konusu görüşmeler sonrasında bir anlaşmaya vardı ve Sun, 140 milyon dolar gibi bir bedel karşılığında BitTorrent’i satın aldığını açıkladı.

Bram Cohen kısa süre önce Justin Sun ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Sun’ın yaptıkları anlaşmaya uymadığını söyledi. Bram Cohen, Justin Sun’ın BitTorrent’in ücretini hala ödemediğini söylüyor:

“Justin Sun nakit paraya mı sıkıştı? BitTorrent’in son ödemesini hala göndermedi.”

Bram Cohen’in bu açıklamaları Justin Sun’ın yeniden bir tartışma konusu haline gelmesine yol açtı. Sun henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmış değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment