Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Warren Buffett Yemeğine Gidemeyecek Kadar Hasta Justin Sun, Partide Yakalandı

Tron Foundation’un kurucu ismi ve CEO’su Justin Sun milyonlarca dolar harcadığı Warren Buffett öğle yemeğine sağlık sorunları nedeniyle katılamayacağını açıkladıktan iki gün sonra San Francisco içerisinde yapılan bir etkinliğe katıldı ve oldukça sağlıklı bir görüntü çizdi.

Sun bundan bir gün önce ise Weibo üzerinden yaptığı uzun bir açıklamada bu öğle yemeğini gereğinden fazla ”pazarladığı” için herkesten özür dileyip, bunun gençliğine ve toyluğuna bağlı bir hata olduğunu dile getirmişti. Kulislerde dolanan bir teori ise Sun’ın ABD kapitalizmini en iyi temsil eden isimlerden birisi olan Buffett ile yapacağı yemeği bu kadar tanıtmasının Çin’den üst düzey birkaç kişinin canını sıktığı ve Sun’ın söz konusu açıklamayı bu yüzden yaptığı yönünde.

Sun’ın etkinlikteki fotoğrafları ve açıklamalar yaptığı birkaç videosu incelendiğinde de oldukça ‘sağlıklı’ olduğu görülüyor. Bu da önceki günkü teori veya teoriler ile birleştiğinde gerçekten de Warren Buffett ile yapılması planlanan yemeğin belki de hiç yapılamayabileceğini akıllara getirmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment