Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SushiSwap (SUSHI) Yatırımcılarını 2021 Yılında Neler Bekliyor?

SushiSwap (SUSHI) projesinin başındaki anonim isim verdiği demeçte 2021 yılında yatırımcıları ilgilendiren açıklamalarda bulundu. DeFi 2021 planlarını açıklayan proje lideri, SushiSwap geliştiricisi Chef Nomi ile artık hiçbir iletişimlerinin olmadığına da değindi.

SUSHI’nin kimliğini açıklamak istemeyen proje lideri 0xMaki 24 Aralık günü UniWhales üyelerine özel bir söyleşi gerçekleştirdi. 0xMaki yaptığı açıklamalar ile DeFi yatırımcılarını 2021’de neler beklediğinden hem de SUSHI ve yearn.finance (YFI) ortaklığından bahsetti. 0xMaki, platformun 14 milyon dolar ile ortadan kaybolma girişiminde bulunan Chef Nomi ile de ilişiği kestiğinin altını çizdi.

“Chef Nomi artık işin içinde değil”

Uniswap’ten klonlanan merkeziytsiz bir borsa (DEX) olan ve şu an proje yönetimini 0xMaki’nin üstlendiği SushiSwap, Ağtustos 2020’de DeFi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Fakat anonim kalmayı tercih eden proje yaratıcısı Chef Nomi bu yükseliş dalgasına damga vuracak şekilde, 14 milyon dolar değerinde SUSHI coini Ethereum‘a (ETH) çevirerek ortadan kaybolduğunda kullanıcılar ve yatırımcılar neye uğradıklarını şaşırdılar. Daha sonra fonları geri veren Chef Nomi, projeden de ayrıldı.

0xMaki, UniWhales kurucu ortağı Matt Aaron ile yaptığı röportajda Chef Nomi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Bir süredir haberleşmediklerini söyleyen proje yöneticisi, Chef Nomi’nin artık işin içinde olmadığının altını çizdi.

Sushi yöneticisi yearn.finance (YFI) ortaklığı hakkında yorum yaptı

Yakın zamanda yearn.finance (YFI) projesinin yaratıcısı Andre Cronje’nin dikaktini çeken SushiSwap, bir iş birliği haberi ile DeFi topluluğunu heyecanlandırdı. SUSHI fiyatı YFI iş birliği duyurusundan da oldukça olumlu etkilendi.
Ortaklık ile ilgili yorumlarda bulunan 0xMaki, Cronje ile aynı hedefleri paylaştıklarını dile getirdi. Hem Cronje’nin hem de kendisinin merkeziyetsiz yapının büyük savunucuları olduğunu söyleyen 0xMaki, iki projenin birleşimi ile kullanıcı getirilerini maksimize edebileceklerini belirtti.

0xMaki merkeziyetsiz borsa SushiSwap’in 2021 yılında kullanıcıları için BentoBox’ı kullanıma sunabileceğini müjdeledi. BentoBox ile DEX kullanıcıları daha az risk ile lending hizmelerinden faydalanabilecekler.

Yaşanan tüm talihsiz durumlara rağmen SushiSwap, logo değişikliği gibi yenilenme hamleleri ile yoluna devam ediyor. 280 milyon doların üzerinde piyasa değerine sahip SUSHI coin, günlük 400 milyon doları aşan ticaret hacmi ile hala birçok yatırımcı ve trader tarafından tercih ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!