Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borsa Savaşları : Blockchain Coinbase’i Kullanırken Bitstamp Kullanıcılarını Sakinleştirmeye Çalışıyor

Bitstamp CEO’su Nejc Kodrič, dünya çapındaki değişimler ve kitlesel olarak oluşan baskı sebebiyle Coinbase’in yaşadığı teknik problemlerden platformunu uzaklaştırmaya çalışıyor.

Bitstamp’in önceliği “Sağlıklı ve İyi Bir İletişim”

Perşembe günü kullanıcılarına mesajda bulunan Kodrič, ticaretin içinde bulunun kişilerin gecikmelere ve memnuniyetsizliklerine rağmen, kapasite sorunlarını çözmeye çalışacaklarına dair güvence vermeye çalıştı.

“Şüphe ve korkulara kapılmamanın en iyi yolu, iyi bir iletişim kurmak ve sürekli güncelleme sunmaktır. Bu yüzden bu gecikmelerin sebebini ve bunların nasıl üstesinden geleceğimizi sizlere açıklamak istiyorum.”

Yapılan güncelleme, kripto para alışverişinde çalkantılı dönemlerin devam ettiği bir döneme denk geldi. Yeni kullanıcıların piyasaya akın etmesi, özellikle Coinbase için oldukça stresli ve beklenilen performansın altında bir yıl oldu. Kodrič, ABD’li borsa devinin yaşadığı sıkıntılardan kaçınmakta oldukça kararlı.

“Karşılaştığımız tüm güçlüklere rağmen, taleplerin hızla artmaya başlamasıyla neredeyse kusursuz bir çalışma süresi ve kullanılabilirliği sağladığımız için gurur duyuyoruz.” diyerek müşterilerine “sabırlı olmaya devam ettikleri” için teşekkür ederek devam etti.

Blockchain.com da Kripto Para Ticaretine Giriyor

Yapılan bu eleştiri, Coinbase’in eksik fonlar veya havaleler gibi kullanıcı tarafından bildirilen sorunlara yanıt eksikliği nedeniyle ve bazı tanınmış Bitcoin fenomenleri ile birlikte, hatalarla ilgili yasal işlemleri tehdit ederek kamuoyuna su sızdırdı.

Kendi iyileştirme sözlerine rağmen, diğer alışveriş platformları piyasayı yeniden şekillendirmeye fırsat bulmuş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin alım-satımı yapacağını öne süren Blockhain.com buna bir örnek olarak gösterilebilir.

Şu anda İngiltere müşterileri için Bitcoin satışına sınır olan CEOPeter Smith, CNBC’ye yaptığı bir röportajda Coinbase ile doğrudan rekabet imkanı sunan bir ABD pazarına girişin gerçekleşeceğini söyledi.

Peter Smith, “Kısa vadeli kazançlara öncelik verseydik, satın almanın önceliğini alırdık, bu çoğu insanın yaptığı bir şey. Ancak gerçek anlamda bu tecrübeyi yerine getirdiğimizden emin olmalıyız.” diyerek sözlerine devam etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment