Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tarihsel Bir Metriğe Dikkat Çeken Analist Altcoin Rallisi İçin Müjdeyi Verdi

Kripto para analisti Invest Answers, metriklerin yakın zamanda bir altcoin rallisi yaşanabileceğine işaret ettiğini öne sürdü.

Invest Answers 11 Ocak tarihinde resmi Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayında, hacimsiz altcoinlerin ortalama maliyetlerinin yaklaşık %5 altında işlem görmesine rağmen kripto para piyasasının büyük bir altcoin rallisi potansiyeli barındırdığını söyledi.

Ethereum’un (ETH) uzun vadeli yatırımcıların maliyetlerinin %52 üzerinde seyrettiğine dikkat çeken analist, fiyatın 1.300 doları aşmasıyla işlerin iyiye doğru gittiğini belirtti.

Bitcoin (BTC) ve altcoin rallilerine işaret eden bir metriği de paylaşan analist, değerin 75’in üzerine çıktığında metriğin altcoin rallisine, 25’in altına düştüğünde ise Bitcoin rallisine işaret ettiğini belirtti. Mevcut değerin 75’e oldukça uzak olduğunu ancak değerin değişimindeki ivmenin potansiyeline dikkat çekerek bu durumun bir altcoin rallisinin sinyali olabileceğini dile getirdi.

Öte yandan analist, Santiment verilerine dayanarak geçtiğimiz günlerde altcoinlere yönelik bir yatırımcı yönelimi olduğunu öne sürdü. Ancak yine de yeni altcoin sezonunun yatırımcıların ilgisine bağlı olacağına dikkat çeken analist, metriklerin dışında sosyal medyada da birçok kullanıcının altcoinler için heyecanlı olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!