Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Teknoloji Devi Samsung’dan Önde Gelen Kripto Para Borsası ile İş Birliği

Singapur merkezli önde gelen kripto para borsası Crypto.com, teknoloji devi Samsung ile iş birliği kapsamında Samsung Galaxy Z Fold’a özel güncelleme getirdi.

Crypto.com 27 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, Samsung ile iş birliği kapsamında Samsung’un Galaxy Z Fold model katlanabilir cep telefonuna özel bir güncelleme yayınladığını duyurdu.

Güncelleme kapsamında, kullanıcıların Crypto.com uygulaması içerisinde aynı ekran üzerinde birden fazla fiyat grafiği görüntüleme ve çizim araçlarını kullanabilme gibi özelliklere diğer cihaz kullanıcılarından daha kolay erişebilecekleri belirtildi.

Samsung geliştiricileri ile beraber hazırlanan güncellemede, Galaxy Z Fold’un katlanabilir ekran özelliğinden yararlanıldığına yer verildi.

Crypto.com COO’su Eric Anziani konu hakkında yaptığı yorumda, Samsung ile yapılan iş birliğinin kullanıcıların uygulamayı daha önce hiç deneyimlemedikleri bir şekilde tecrübe etmelerine olanak sağlayacağını ifade etti.

Anziani güncelleme kapsamında, uygulamanın kripto para birimlerinin analizi ve ticareti konusunda mevcut işlevselliğinin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!