Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bot Token’ı Erken Dönem Yatırımcıları Zengin Etti: 200x Kazanç!

Telegram tabanlı alım-satım botu Unibot (UNIBOT), kısa sürede artan ilgi sayesinde erken dönem yatırımcılarına 200 kat getiri sağladı.

Telegram için üretilen bot tokenlerı yatırımcıların ilgi odağında bulunmaya devam ederken bu rüzgarı arkasına almayı en iyi şekilde başaran projelerden biri de Unibot oldu. Kendi kategorisi içerisinde lider konumda olan proje, mayıs ayında piyasa sürülmesinden bu yana yatırımcılarına dudak uçuklatan karlar bıraktı.

Piyasaya sürülmesinin ardından ilk günlerde 2,46 dolardan işlem gören UNIBOT, 28 Temmuz günü 194,94 dolara ulaşarak kendisi için rekor bir seviyeye imza attı. Birkaç ay içerisinde yaşanan bu yükseliş, borsalarda listelendikten sonra alım yapan yatırımcılara 80 kat, erken dönem yatırımcılara ise 200 kat civarında bir getiri sağladı. UNIBOT, furyaya ilk günlerde dahil olan yatırımcılarını tatmin etmeyi başardı.

Üç aydan kısa süre içerisinde piyasa değeri açısından kripto para marketinin ilk 200’üne girmeyi başaran UNIBOT, halihazırda 183 milyon dolarlık piyasa değeriyle marketin 176. sırasında konumlanıyor.

Dune Analytic tarafından sağlanan on-chain verileri Unibot’un mayıs ayından bu yana platform üzerinde gerçekleşen işlemlerden 6,7 milyon dolar değerinde 3.600 Ethereum (ETH) ücret topladığını ve bunun bir kısmını doğrudan token sahiplerine ödediğini gösteriyor.

Verilere göre Unibot’un kullanıcı sayısı haziran ayında 2.000 civarındayken içinde bulunduğumuz günlerde 6.500’ü aştı. Bununla birlikte platformdaki ortalama günlük hacim 5,5 milyon doların biraz üzerinde seyrediyor.

Unibot nedir?

Unibot, popüler mesajlaşma uygulaması Telegram üzerinde çalışan yenilikçi bir kripto para botudur. Bu bot, Telegram üzerinden kripto para alım-satımı ve transferi yapmanıza olanak tanır. Unibot, gelişmiş algoritmalar ve sağlam bir altyapı tarafından desteklenen olağanüstü hızı nedeniyle rakipleri arasında öne çıkmaktadır.

Unibot, resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsası Uniswap’ten (UNI) 6 kat daha hızlı işlem gerçekleştirebiliyor.

Bununla birlikte platform, çoklu cüzdan işlemlerine ve kripto paraların listelenmesi sırasında öne çıkan trade özelliği “Method Sniping” kabiliyetine sahiptir.

UNIBOT token sahipleri, platformun hizmetlerini kullanırken indirimli ücretler ve daha hızlı işlemler sağlayan rezerv premium düğümlere (node) erişim gibi çeşitli avantajlardan yararlanır. Ayrıca Unibot altyapısında, Maksimal çıkarılabilir değer (MEV) koruması ve özel işlemler gibi gelişmiş algoritmalar da mevcuttur.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerinde %107 yükseliş sergileye UNIBOT, yazım esnasında 170 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!