Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Borsası Telegram Tabanlı Oyunla Bir Araya Geldi: Fiyat Kanatlandı

HashKey’den Web3 alanında kritik bir iş birliği duyurusu geldi.

Asya’nın önde gelen dijital varlık finansal hizmetler grubu HashKey Group, Web3 alanındaki ilk partneri olarak Catizen ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Bu ortaklık kapsamında, HashKey’in lisanslı borsası HashKey Global, Catizen’in dünya genelindeki 29 milyonluk topluluk üyesine daha güvenilir ve yasalara uygun kripto para hizmetleri sunacak.

İki taraf, küresel oyunculara ve dijital varlık kullanıcılarına eşsiz Web3 oyun deneyimleri sunmak amacıyla Ton ekosistemine odaklanarak, yeni nesil GameFi ürünleri ve küresel dijital eğlence altyapısını birlikte inşa etmeyi hedefliyor.

Bu yılın nisan ayında HashKey Group Ton Foundation ile stratejik bir ortaklığa imza atarak, Ton ekosistemini geliştirmeye yönelik önemli adımlar attı. Bu iş birliği, Ton ekosisteminin önemli ölçüde genişlemesine yol açtı.

Catizen, piyasaya sürüldüğü ilk 150 gün içinde 29 milyonun üzerinde global kullanıcı tabanına ulaştı ve günlük aktif kullanıcı sayısı 3,5 milyonu buldu.

On-chain kullanıcı sayısı 1,8 milyonu aşarken, Telegram Premium kullanıcı sayısı 2,1 milyonun üzerinde seyrediyor ve hızla büyümeye devam ediyor.

Yeni nesil bir GameFi amiral gemisi ürünü olarak öne çıkan Catizen, hem tamamlanma düzeyi hem de kullanıcı deneyimi açısından Ton ekosistemindeki rakiplerinden üstün olan ilk oyunu olarak dikkat çekiyor.

TON fiyatı yükselişe geçti

HashKey ile kurulan bu ortaklık Toncoin (TON) fiyatına da olumlu yansıdı. Duyuruyla birlikte TON fiyatı 6,65 dolar seviyesinden yükselerek 7,07 dolar kadar tırmandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen TON, yazım esnasında 6,80 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!