Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Temmuz Ayında 5,3 Milyar Shiba (SHIB) Yakıldı Balinalar Akın Etti

Shiba Inu (SHIB) yakımlarını takip eden Shibburn’ün paylaştığı verilere göre temmuz ayında 5,3 milyardan fazla SHIB yakıldı.

Shibburn web sitesinden alınan bilgilere göre, son 7 günde 613.214.213 SHIB yakılırken temmuz ayından beri toplam yakılan SHIB sayısı 5,3 milyardan biraz daha fazla oldu. Yakılan 5,3 milyar SHIB’ın büyük bir kısmı yakım hesaplarında imha edilirken küçük bir kısmı ise ölü cüzdan adreslerine transfer edildi.

Nisan 2022 tarihinde başlanılan yakım hareketinin Shiba’nın değerini arttırması, ve bu sayede yükseliş göstermesi bekleniyor. Öyle ki en yüksek bakiyeli ilk iki bin Ethereum balinasının elinde toplamda 660 milyon dolarlık Shiba Inu bulunuyor.

Ethereum balinalarının hareketlerini inceleyen Whalestats’ten alınan verilere göre, en büyük iki bin balinanın elinde Ethereum ve stablecoinlerden sonra yer alan en yüksek hacimli token Shiba Inu olarak görülüyor.

Shiba Inu ise beklentileri karşılarcasına temmuz ayı sonunda %13 yukarıda seyretti, her ne kadar yakımların Shiba üzerinde etkisi olmuş gibi görünse de aslında yakılan 5,3 milyar Shiba yalnızca 66.780 dolara denk geliyor. Uzmanlar, balinaların Shiba yakımlarında ziyade tokenin potansiyeline güvendiklerini belirtiyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!