Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra (LUNA) CEO’su Dubai’de Olabilir: Güney Koreli Savcılar Haberlerin “Yanlış Olmadığını” Söyledi

Güney Koreli savcılar Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon’un Dubai’de olabileceğine dair çıkan haberlerin yanlış olmadığını ifade etti.

Bloomberg tarafından yapılan bir habere göre Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon’un Dubai’ye gitmek için Singapur’dan ayrıldığı iddia ediliyor. Güney Koreli savcılar söz konusu haberlerin “yanlış olmadığını” ifade etti. Fakat Do Kwon’un Dubai ziyaretinin muhtemelen başka bir bilinmeyen noktaya geçmek için uğradığı durak noktalardan biri olduğu düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Terra mağduru yatırımcıların kurduğu bir grup olan UST Tazminat Grubu (URG),  Kwon’un şuan RusyaDubai, Azerbaycan gibi ülkelerde veya açık denizde bir yatta ikamet ediyor olabileceğini öne sürmüştü. Görünen o ki grup tahminleri konusunda yanılmadı.

Terra ekosisteminin 60 milyar dolarlık çöküşünden sorumlu tutulan Do Kwon, her ne kadar kaçak durumda olmadığını söylese de Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranıyor. Eylül ayında Singapur’da olmadığı fark edilen Do Kwon, yaklaşık 1 aydır konumunun gizliliğini korumaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!