Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’ın Circle Transferleri Neredeyse 240 Milyon Doları Buldu: Satış için değil, rutin bir işlem

TRON’un (TRX) kurucusu ve Huobi danışma kurulu üyesi Justin Sun’ın son 1 ayda USDC ihraççısı Circle’a 236 milyon dolar tutarında varlık aktarması, satış yapacağı yönünde spekülasyonlara neden oldu. Justin Sun endişelenecek bir şey olmadığını söyledi.

Sabah saatlerinde Justin Sun olarak etiketlenen bazı kripto cüzdanlarının, kripto para borsalarından yüklü miktarda varlığı Circle’a transfer ettiği görüldü. Son transferlerle birlikte ay başından bu yana kurucunun Circle’a transfer ettiği tutar 236 milyon doları buldu. Aniden gelişen bu yüklü nakit akışı, başta satış yapılacağı yönünde olmak üzere çeşitli spekülasyonlara neden olurken Justin Sun transferlerin satış için olmadığını, rutin bir işlem yapıldığını belirtti.

Justin Sun olarak etiketlenmiş cüzdanlar, Aave V2’den 50 milyon BUSD çekerek Paxos’a 70 milyon BUSD aktardı. Yine Justin Sun olarak etiketlenmiş bir başka cüzdan Binance’ten 72 milyon USDC çekerek Circle’a aktardı.

Kurucu işlemlerin Circle ile yapılan karşılıklı sayım ve sermaye dağıtımından ibaret olduğunu açıkladı. Justin Sun kripto paralar konusunda iyimser olduklarını ve yatırımlara devam edeceklerini belirtti. TRON kurucusu ayrıca Dominika’nın yasal olarak kabul ettiği TRX, HT, BTT, JST ve SUN gibi kripto paralara olan yatırımlarını arttırdıklarını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!