Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Yatırım Şirketi Bitcoin Group Asırlık Alman Bankasını Satın Almayı Planlıyor

İddialara göre Almanya merkezli kripto para odaklı yatırım şirketi Bitcoin Group, asırlık Alman bankası Bankhaus von der Heydt’i satın almayı düşünüyor.

Bloomberg Law tarafından yapılan bir habere göre, Almanya merkezli kripto para yatırım şirketi Bitcoin Group, Almanya’da dijital varlık hizmeti sunan ilk düzenlenmiş kurumlardan ve ülkenin en eski bankalarından biri olan Bankhaus von der Heydt‘i satın almayı planlıyor. Rapora göre satın alma işleminin 20 milyon dolar değerinde bir anlaşması kapsayacağı düşünülüyor.

2022 yılının başında kripto para borsası BitMEX‘in söz konusu Bankhaus von der Heydt‘i satın almayı planladığına yönelik haberler çıkmıştı. Fakat banka ve BitMEX arasında anlaşma sağlanamadı ve satın alma işlemine dair planlar mart ayında suya düştü.

Yatırımcılarının risk çeşitliliği ve potansiyel getiriler açısından gereksinimlerini karşılayan satın alımlar yapmayı amaçlayan Bitcoin Group’un, birçok şirkette çeşitli hisse payları bulunuyor. Bunlar arasında, Bitcoin.de’yi işleten ve finansal hizmetler sunan Futurum‘un %100 hissesi, BaFin tarafından denetlenen bir finansal hizmet sağlayıcısı olan Sineus Financial Services‘ın ise %50 hissesi yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!