Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra’dan Yeni Açıklama: LUNA 2.0, 28 Mayıs’a Ertelendi

LUNA ve UST çöküşünün ardından kurtuluş planı yayınlayan Do Kwon, Terra ağının fork’lanarak yeni bir merkeziyetsiz kripto para oluşturulmasını önermiş, teklif topluluk tarafından kabul edilmişti.

Teklifin kabul edilmesiyle birlikte yeni ağı 27 Mayıs (Bugün) başlatacak olan Terra, yaklaşık 4 saat önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ağın yarın piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yeni ağı başlatmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten şirket, 28 Mayıs saat 9.00’da yeni ağın başlatılacağını duyurdu.

Terra, “Yeni blockchain’in 1. bloğu aynı anda çalışan ve birbirlerine bağlı olan doğrulayıcılar tarafından üretilecek.” dedi ve Terra station, Terra Finder ve Terra Observer’ın ağ başladığı anda işlevselliğine başlayacağını açıkladı.

Terra Classic’te bulunan nerdeyse bütün dApp’lerin Terra 2.0’a geçeceğin belirten şirket, LUNA’nın birçok kripto para borsasında listeleneceğini söyledi.

Terra, LUNA airdrop’unun da ağın başlamasıyla birlikte gerçekleşeceğini söyledi.

Ayrıca Terra topluluğu, projenin topluluk havuzunda tutulan 1.3 milyar UST‘nin yakımı için sunulan teklife oy kullandı. Sunulan teklif, topluluk tarafından %99,3 lehte oy alarak onaylandı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!