Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether 1 Milyar USDT’yi Ethereum Ağına Aktaracak

Tether 1 milyar adet USDT tokenını Ethereum ağına aktaracağını açıkladı. Şu anda Tron ağında yer alan bu tokenlar 15 Eylül itibarıyla Ethereum ağına aktarılmış olacak.

Yarın USDT ve Ethereum için büyük bir gün olacak. Tether, Ethereum ağında ürettiği 1 milyar adet USDT’yi Ethereum’a aktaracak. Tether bu tokenların hepsini tek bir işlemle değil iki farklı işlemle aktaracak. Şirketin duyurusuna göre Tether bu süreç içerisinde bir kripto para borsasından da destek alacak ancak bu borsanın ismi açıklanmış değil.

Tokenlar Göçü

Dünyanın en büyük sabitkoin üreticisi olan Tether sekiz farklı blockchain ağında üretim yapıyor. Bunların içerisinde Algorand, Ethereum, EOS, Liquid Network, Omni, OMG Network, Solana ve Tron yer alıyor. Bunlar arasında en yaygın kullanılan platform Ethereum’dur.

Tether geçen ay kullanıcılardan gelen talebin ardından 1 milyar adet USDT’yi Tron ağından Ethereum’a aktarma kararı aldı. Şirket şimdi yine gelen talep doğrultusunda 1 milyar adet USDT tokenını daha Ethereum’a geçireceğini duyurdu. Bu 1 milyar adet token toplam USDT arzının %7’sine denk geliyor. Söz konusu işlem sırasında toplam USDT arzında herhangi bir artış olmayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment