Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether’ın USDT’si Tron Ağına Geldi

TRON tarafından paylaşılan bir gönderiye göre Tether, geçtiğimiz gün itibariyle TRON ağı üzerinden token üretmeye başladı.

Sabitkoin piyasasının en büyük ismi olan Tether, TRON ağı üzerinde token geliştirmeye başladı. Pek çok kullanıcının birkaç haftadır beklediği bu gelişme geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir gönderiyle duyurulmuş oldu.

Aslen OMNI protokolüyle desteklenen USDT’lerin bu yeni gelişmeyle birlikte daha kullanışlı olmaları bekleniyor. ABD Doları ile bire bir oranında desteklenen bu token, Tron ağındaki akıllı kontratlar aracılığıyla neredeyse anlık olarak aktarılabilecek.

Bu yeni güncelleme ayrıca “Tron tabanlı protokoller ve merkezsiz uygulamaların birlikte çalışmalarını” sağlıyor ve Tron kullanıcılarına itibari para üzerinden işlem yapma imkanı tanıyor.

Tron’un önümüzdeki günlerde belli başlı kripto para borsalarıyla görüşeceği ve bu süreç boyunca ilgili borsalar tarafından destekleneceği düşünülüyor. Şu ana dek yapılan açıklamalara Tron’un özellikle Huobi ve OKEx gibi borsalarla görüşmeyi planladığı söylenebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment