Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether’den USDT İçin Yeni Altcoin Desteği: Fiyat Hareketlendi!

Dünyanın en büyük stablecoin ihraaçısı Tether, USDT’yi Kava (KAVA) ağında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Tether 21 Haziran tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı duyuruda, merkeziyetsiz finans (DeFi) benimsenmesinin yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında USDT’nin Kava ağına entegre edileceğini bildirdi.

Stablecoin ihraççısı, ölçeklenebilirlik, hız ve maliyet bakımından diğer ağlardan ayrıldığını öne sürdüğü Kava’nın DeFi benimsenmesine katkı sağlayacağını ima etti.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, Kava ağı üzerinde Tether’i piyasa sürdükleri için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. CTO ayrıca Kava ağının son 4 yılda sıfır güvenlik sorunuyla kullanıcı güvenliği bakımından sağlam bir sicile sahip olduğunun altını çizdi.

Ardoino, Kava ve Tether’in gelecek planları hakkında şu ifadelerde bulundu:

Birlikte merkeziyetsiz finansın geleceğini yeniden şekillendirmeyi ve dünya çapında kullanıcılar için sağlam ve kapsayıcı bir ekosistemi teşvik etmeyi hedefliyoruz.

Entegrasyonun tamamlanması ile birlikte Kava; Ethereum (ETH), Algorand (ALGO), Avalanche (AVAX), EOS (EOS), Liquid Network, Near (NEAR), Omni (OMNI), Polygon (MATIC), Solana (SOL), Bitcoin Cash’s Standard Ledger Protocol (SLP), Statemine, Statemint, Tezos (XTZ), Tron (TRX) ile birlikte Tether desteği alan 15. ağ olacak.

Coingecko verilerine göre haberin açıklanmasıyla birlikte 0,883 dolar seviyesinde işlem gören KAVA, kısa süreliğine 0,925 dolar seviyesine kadar yükselerek %4,75 değer kazandı. KAVA, yazım itibariyle 0,895 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!