Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tezos’daki Yükseliş Artarak Devam Ediyor

Kripto para piyasaları bu yıl için en başarılı haftasını tamamlaya hazırlanırken, Tezos yatırımcıları mutlu olmaya devam ediyor. Son dönemde yaşadığı artış ile adından sıkça söz ettiren XTZ, bugün de artışını sürdürürken, ilk 20 kripto para arasında en fazla artış gösteren koin olmayı başardı.

Tezos’daki artşın sebepleri de merak konusu haline gelirken, Binance platformunun resmi donanım cüzdanı olan Trust Wallet’ın XTZ stake’ine destek vereceğini açıklaması, koindeki artışın sebebi olan bir başka neden olarak gösteriliyor.

Trust Wallet ekibinden 3 Nisan tarihli yapılan açıklamada XTZ’nin stake’inin destekleneceği açıklanırken; Tezos da Bitcoin, Ethereum, Litecoin, TRON ve XRP ile birlikte bu cüzdanda desteklenen kripto paralar arasına girmeyi başardı.

Son dönemde XTZ stake’i için destek veren tek bir firma Trust Wallet değil. Bilindiği gibi, geride bıraktığımız ayın son haftasında, Coinbase Custody de, kurumsal yatırımcılar için XTZ stake edilmesinin önünü açmış ve o açıklama ile birlikte koinde yüzde 24’e varan bir günlük artış yaşanmıştı. Coinbase, Tezos ağında en iyi hizmeti verebilmek için Luke Youngblood ile de bir görüşme gerçekleştirmişti.

Şu anda koinin en fazla trade edildiği yer ise BitMax borsası olarak dikkat çekiyor. Bugün içinde yüzde 2,58’e varan bir artış yaşayan Tezos, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 0,99 dolara kadar çıkmış durumda. Koinin, yakın dönemde 1 doları geçmesi de beklenirken, Tezos şu anda 19945 Sat’tan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment