Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Beatles Efsanesinin Oğlundan Bitcoin Yorumu: Bizi artık sadece o kurtarır!

İngiliz müzisyen ve The Beatles grubunun efsanesi John Lennon’ın oğlu Sean Lennon, Bitcoin’i (BTC) tek kurtarıcı olarak nitelendiren gönderisiyle dikkat çekti.

Sean Lennon yakın tarihli bir sosyal medya gönderisi ile kripto camiasının gündemine oturdu. Bitcoin destekçisi olarak tanınan ve El Salvador’da yaşayan Stacy Herbert‘ın dolar ve Bitcoin‘i kıyasladığı bir gönderisine yanıt veren Lennon, bizi sadece Bitcoin kurtarabilir ifadeleriyle dikkat çekti.

Herbert söz konusu gönderisinde, dolar ifadesinin altına 80 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden‘ı, Bitcoin gönderisinin altına ise genç ve dinamik görüntüsüyle El Salvador Başkanı ve Bitcoin destekçisi Nayib Bukele‘yi koyarak ilginç bir kıyasa imza attı.

Öte yandan Lennon, geçtiğimiz dönemlerde de benzer gönderileriyle gündeme gelmiş ve Bitcoin’i desteklediğini çekinmeden belirtmişti. Nisan 2022 tarihli bir gönderide, Bitcoin’in ya şimdi büyük bir galibiyet alacağını ya da gelecekte bu galibiyeti elde edeceğini söyleyerek kripto paraların kaçınılmaz zaferini savunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!