Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Yeni Launchpad Projesinden Airdrop Müjdesi: 47 Milyon Token Dağıtacak

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından token satışı duyurulan Space ID’nin (ID) ekibi, erken yatırımcıları için airdrop müjdesi verdi.

Binance tarafından geçtiğimiz günlerde token satışı duyurulan ve 22 Mart tarihinde piyasaya sürülecek olan 30. Launchpad projesi Space ID’nin (ID) ekibi, erken yatırımcılarına özel airdrop duyurusu yaptı.

Yapılan açıklamaya göre Space ID, en başından beri projeye inanan destekçilerini ödüllendirmek adına token dağıtımı yapacak. Erken yatırımcılar ve ekosisteme katkıda bulunan yatırımcılar için toplamda 47,6 milyon ID ayırdığını belirten ekip, uygun kullanıcıların “.bnb” ya da “.arb” alan adına sahip olması gerektiğini dile getirdi.

Ekip ayrıca TSİ 10 Mart 17.00’de alınan erkan görüntüsüne göre yaklaşık 271 bin adresin hak sahibi olduğunu duyurdu. Açıklamada, kullanıcıların uygunluğunu kontrol edebilmesi ve hak sahibi olduğu tokenları çekebilmesi için bir adres paylaşıldı.

Öte yandan Binance tarafından airdrop kazanmak isteyenler için Launchpad devam ediyor. 22 Mart 03.00 tarihine kadar (Bu gece) cüzdanlarında BNB bulunduran cüzdanlar Space ID airdrop’una katılabilecek.

Toplam arzı 2 milyar olan ID, 0,025 dolardan piyasaya sürülecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!