Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpad Üzerinden Yeni Token Satışını Duyurdu: Tüm Detaylar

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kısa bir aradan sonra Launchpad üzerinden token satışı gerçekleştireceği 30. projenin Space ID (ID) olduğunu duyurdu.

Binance 16 Mart tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı açıklamada, Launchpad üzerinde token satışı gerçekleştireceği yeni projenin Space ID olduğunu bildirdi.

Binance, gerçekleşecek token satışı için kullanıcıların BNB (BNB) bakiyelerinin kaydını 17-22 Mart tarihleri arasındaki beş günlük süre boyunca kayıt altına alacak. ID token için Launchpad kayıtları 22 Mart tarihinde 09.00 – 12.00 saatleri arasında açılacak. Token dağıtımı ise aynı gün TSİ 13.00’de başlayacak.

Verilen bilgilere göre toplamda 2 milyar arzı bulunan ID token için yalnızca arzın %5‘ine tekabül eden 100 milyon adeti Launchpad satışı için tahsis edildi. ID token adet fiyatı 0,025 dolar olarak belirlenirken kullanıcı başına maksimum alım 15 bin dolar değerinde 600.000 adet ile sınırlandırıldı.

Coingecko verilerine göre Binance’in yerel token’ı BNB (BNB) duyurudan hemen sonra 311,32 dolar seviyesinden 334 dolar seviyesine yükselerek %7 değer kazandı.

Öte yandan Space ID projesinin daha önce Binance tarafından Launchpool programına alınan Project Galaxy (GAL) ile aynı ekip olduğu öne sürüldü. Project Galaxy konuya dair yaptığı açıklamada, Space ID projesinin danışmanı ve yatırımcısı olduğunu belirtti.

En son geçtiğimiz yılın kasım ayında ayında Launchpad programına alınan 29. proje Hooked Protokol (HOOK), listelendiği ilk gün ön satış fiyatı olan 0,1 dolardan %2.640’a varan değer artışı yaşayarak 2,74 dolara kadar yükselmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!