Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Düzenleyici Belirsizlik Nedeniyle Bu Ülkedeki Operasyonlarını Sonlandırıyor

Önde gelen kripto para borsası OKX, Kanada’daki faaliyetlerini sonlandıracağını açıklarken gelecekte ülkedeki faaliyetlerini yeniden aktif hale getirmeyi planladığını söyledi.

OKX 20 Mart tarihinde Kanadalı müşterilerine gönderdiği bir bilgilendirme e-postasında, TSİ 23 Mart 17.00 itibariyle ülkedeki faaliyetlerini sonlandıracağını ve borsanın yeni hesap alımına kapatılacağını aktardı.

Faaliyetlerini sonlandırmasına gerekçe olarak Kanada’daki regülatif çerçeveyi gösteren OKX, yakın zamanda ülkedeki faaliyetlerini yeniden başlatmayı planladığını ancak öncelikle regülatörler ile beraber mevcut sorunları çözmesi gerektiğini belirtti.

OKX, Kanada’da ikamet eden kullanıcılarının 23 Haziran tarihine kadar açık opsiyonlarını, marjin, sürekli ve vadeli pozisyonlarını kapatmaları ve varlıklarını dışarı aktarmaları gerektiğini bildirdi. OKX ayrıca müşteri varlıklarının geri alınana kadar güvenle saklanacağını taahhüt etti.

Yakın zamanda beşinci rezerv kanıtı raporunu yayınlayan OKX’in 8,9 milyar dolarlık “temiz” varlığa sahip olduğu görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!