Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Sandbox Geliştiricisi Şirket ve Bored Ape Yatch Club (BAYC), NFT Oyunu Geliştirecek

Popüler NFT koleksiyonlarından Bored Ape Yatch Club (BAYC) ve The Sandbox geliştiricilerinden Animoca Brands, blockchain NFT oyunu geliştirmek ve yayınlamak için ortaklık kurduklarını açıkladı.

Geliştirilmesi planlanan oyunda Bored Ape NFT koleksiyonu kullanılacak. Oyunun, kazanmak için oyna (play to earn) modeline sahip olması planlanıyor.

Bored Ape Yatch Club, 10.000 adet eşsiz parçadan oluşan bir NFT koleksiyonudur. İnsanlar tarafından yoğun ilgi görmüş hatta ünlü NBA oyuncusu Stephen Curry tarafından Twitter profil fotoğrafı yapılmıştı. Bored Ape, NFT sahiplerine indirimler ve özel etkinlikler gibi bir çok avantaj sağlamaktadır.

Animoca Brands’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu:

NFT’ler bir kültür deposu olarak su yüzüne çıktı. Bored Ape, NFT’lerin yükselişini güçlü bir şekilde temsil eden bir kaç koleksiyondan biri, bu sebeple topluluk olarak önemli bir sayıya sahibiz. Bu dönüm noktasına katkıda bulunmak için bir oyun üzerinde birlikte çalışmaktan heyecan ve gurur duyuyorum.

açıklamalarında bulundu.

Yuga Labs sözcüsü:

 Bored Ape evrenini genişletmek ve Bored Ape NFT sahiplerine daha fazla imkan ve fayda sağlamak için Animoca Brands ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Animoca Brands, blockchain oyun alanında kendini kanıtlamış ve öncülerden olmuştur. Topluluğa, oyun ile ilgili daha fazla bilgi vermek için sabırsızlanıyoruz.

dedi.

Oyunun 2022 yılının 2. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ayrıca geçtiğimiz ekim ayında müzayede evi Sotheby’s’de, Bored Ape #8817 koleksiyon parçası 3.4 milyon dolara satıldı. Sotheby’s, Bored Ape satışlarından yaklaşık 26 milyon dolar rekor bir gelir elde etti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!