Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Sandbox (SAND) ve Renault’dan Dijital Ortamda Araç Deneyimi

Poüler metaverse projesi The Sandbox (SAND), Renault Korea Motors ile birlikte tüketicilere araçları dijital ortamda deneyimlemenin yeni yollarını sağlayacak bir anlaşmayı duyurdu.

Yeni nesil için dijital gerçekliğin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu biliniyor ve görünen o ki popüler metaverse projesi The Sandbox bu alandaki yenilik fırsatlarını kaçırmıyor. Bu haberin kaleme alındığı tarihte The Sandbox resmi Medium hesabından yapılan bir duyuruda, Renault’un Kore kolu olan Renault Korea Motors ile heyecan uyandıran bir anlaşmaya vardıkları açıklandı. Kullanıcılara metaverse ortamında araç deneyimi sağlamak ve pazarlama iş birlikleri için alan oluşturmak adına başlatılan bu ortaklık ilerleyen süreçte sektör için önemli bir konuma gelebilir. Söz konusu ortaklık metaverse ortamına aşina ya da hevesli olan potansiyel müşterilerle etkileşim kurmak için uzun vadeli bir ilişki tasarlayacak.

The Sandbox Korea CEO’su Cindy Lee, konu hakkındaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bu ortaklık, Sandbox’ın endüstriyel sınırlar olmaksızın geliştirebileceği bir işbirliğinin mükemmel bir örneğidir. Artık The Sandbox’ta otomobilleri ve dijital varlıkları birleştiren yeni deneyim türleri sunabileceğiz.

Söz konusu anlaşma haberinin ardından SAND fiyatı üzerinde ani bir yükseliş yaşandı ve 0,9743 dolar seviyeleri görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!