Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Three Arrows Capital Alacaklılarının İlk Toplantısı 18 Temmuz’da Yapılacak

Three Arrows Capital (3AC) alacaklılarının ilk toplantısı 18 Temmuzda gerçekleşecek toplantıya mahkeme tarafından 3AC’e atanan tasfiye sorumlusu Teneo ev sahipliği yapacak.

The Block’un 12 Temmuz tarihinde yayınladığı haberine göre, Three Arrows Capital’in alacaklılarıyla ilk toplantısı 18 Temmuz’da gerçekleşecek. Toplantıya Three Arrows Capital’in mahkeme tarafından atanan tasfiye sorumlusu olan finansal danışmanlık firması Teneo ev sahipliği yapacak.

Mahkeme tarafından atanan tasfiye sorumlusu Teneo’ya danışmanlık yapmak üzere Ogier hukuk firması atandı. Ogier ve Teneo, alacaklıların ve kamuoyunun 3AC’nin tasfiye süreciyle ilgili son gelişmeleri takip edebilmeleri için bir websitesi oluşturdu.

Toplantının gündeminin henüz net olmadığı belirtiliyor. Ancak habere göre Teneo, toplantıda 3AC alacaklılarını temsil eden bir alacaklılar kurulu kurulabileceğini ve tasfiye sürecini açıklayabilir.

Kaynaklara göre 3AC kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, mahkeme sürecinde Teneo ve diğer taraflarla iletişim kurmakta oldukça isteksiz olduğu belirtilirken mahkeme tutanaklarından yola çıkılarak ikilinin mahkemeyle iş birliği yapmadığı söyleniyor.

Mahkeme tutanaklarında:

Kendilerini Su Zhu ve Kyle olarak tanımlayan kişiler bulunmaktaydı ancak ikisinin de kameraları kapalıydı kendilerine doğrudan soru sorulmasına rağmen ikisi de mahkeme boyunca sessiz kaldı.

ifadesi yer aldı

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!