Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TikTok’taki Tek Bir Video Dogecoin Fiyatını Yüzde 25 Arttırdı

Kripto para piyasalarında en eski koinlerden birisi olan Dogecoin, bugün ilginç bir sebeple önemli bir artış yaşadı. TikTok’da başlatılan bir ‘challenge’ sonrasında birçok kişi Dogecoin’e yatırım yaparken, fiyat yüzde 25 oranında artış gösterdi.

TikTok’ta yer alan James Galente adlı bir hesap 5 gün önce bir video paylaştı. Galante, videoda herkese Dogecoin’e yatırım yapmasını öğütledi. Videoda herkesten Dogecoin’e 25 dolar yatırmasını ve sonra fiyat 1 dolar olana kadar beklemesini söyleyen Galante, bu sayede ‘herkesin zengin olacağını’ iddia etti.

Sonrasında ise video viral oldu. 50 bini aşkın beğeni ve 4 binden fazla yorum alan video sonrasında, adeta yeni bir akım doğdu ve insanlar Dogecoin’e yatırım yapmaya başladı. Yaşanan gelişmeler ile birlikte, Dogecoin fiyatı büyük bir artış yaşadı. Artış bir ara yüze 25’e kadar çıkmıştı.

Galante’nin videosu ilk yayınladığında, bir Dogecoin yaklaşık 0.0023 dolar ediyordu. Şimdi ise fiyat 0.0027 dolara kadar çıktı. Koin, Bitcoin’e karşı da yüzde 15 oranında değer kazanırken, 29 Sats’a yükseldi.

Galante’nin bir dolar iddiası ise, kripto para fenomenlerinin ilgi odağı oldu. Bu artışın yaşanmasının, teknik olarak pek de mümkün olmadığı söylendi. Böyle bir artışın yaşanması demek, fiyatta tam 440 kat yükseliş olmasını gerektiriyor ki bu, mevcut görüntüde pek mümkün değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Hasan
    Posted 09 Temmuz 2020 - 14:53 14:53

    Telegram sayfası da oluşturmalısın. Haberlerden anında haberdar oluruz

Leave a comment