Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper ve Facebook Toplantısı! Konu Kripto Para

Milyarder yatırımcı Tim Draper, şirketin bir süredir planladığı dijital para projesi hakkında konuşabilmek için Facebook yetkilileriyle bir araya gelecek.

Bloomberg tarafından yapılan bir habere göre kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Tim Draper, Facebook yöneticileriyle özel bir toplantı düzenleyecek. Facebook’un kendi dijital parasını geliştirmesinin son derece “ilgi çekici” olduğunu düşünen Draper, bu konu hakkınd “daha fazla bilgi edinmek istediğini” belirtiyor.

Kısa süre önce çıkan bazı iddialara göre Facebook birkaç farklı yatırım şirketine 1 milyar dolar değerinde yatırım yaptı. Facebook’un bunu; kripto para projesini hızlıca geliştirebilmek adına yaptığı düşünülüyor.

New York Times muhabirlerinden Nathaniel Popper geçtiğimiz günlerde konu hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş ve Facebook’un geliştirdiği koinin bir sabitkoin olduğunu belirtmişti. Bloomberg gibi kaynaklar bu konu hakkında çeşitli bilgiler verse de Facebook’un konuyla ilgili bir açıklama yapmadığını belirtmek gerekiyor.

Bu kaynaklara göre WhatSapp, Facebook Messenger ve Instagram gibi uygulamalar üzerinden 2.7 milyar kullanıcıya erişen Facebook’un dijital para projesini ne zaman hayata geçireceği henüz belli değil. Bloomberg’e göre bu projenin tanıtımı kısa süre içerisinde olmayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment