Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper, Hint Hükümetine Ateş Püskürdü

Hindistan’ın kripto paralara karşı takındığı sert tavır, sektörün önde gelen ismi Tim Draper’ı adeta çileden çıkardı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan başarılı isim, Hindistan hükümetine çok sert sözlerle yüklendi ve Hint hükümeti yetkililerini zavallı olarak tanımladı.

Bilindiği gibi Hint hükümeti bundan bir süre önce ticari bankalara bir uyarı yapmış ve kripto para borsaları ile çalışan ticari bankaların lisanslarının iptal edileceğini söylemişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından birçok banka, daha önceden müşterileri olan kripto para borsalarına hizmet vermeyi bırakmış ve bu durum, ülkedeki kripto para sektörünün ciddi manada yara almasına yol açmıştı.

Ancak görünüşe göre hükümet burada durmaya niyetli değil. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarılan belgelere göre, Hint hükümeti Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paraları toptan yasaklama yoluna gidiyor.

Bu konuyla ilgili olarak konuşan Tim Draper ise, Hindistan hükümetinin ne yaptığını anlayamadığını ifade ederken şunları söyledi:

”Hindistan hükümeti Bitcoin’i yasaklıyor. Bitcoin, bu ülkedeki insanlara umut olan bir şey. Hindistan halkının buna ihtiyacı var. Hindistan hükümetine yazıklar olsun diyorum. Tamamen yolsuzluğa batmış durumda ve zavallı olan bir yönetim ekipleri var. Bu kararın hiçbir mantıklı açıklaması yok.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment